Verwarming

Cv-ketel vervangen in omgeving Bussum?

Grotenhuis vervangt cv-ketels in Bussum en Het Gooi. Nog steeds is de cv-ketel, in onze regio, de meest gebruikte verwarmingsinstallatie om het comfort in huis te garanderen. Als een huis namelijk niet goed geïsoleerd is en er enkel glas in zit, dan kost het te veel energie om een warmtepomp de woning te laten verwarmen. Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, dan vervangen wij deze door een energiezuiniger model. Als u toch een stap in verduurzaming wilt maken, dan kunt u kiezen voor een hybride warmtepompsysteem. De warmtepomp wekt dan de warmte op, op dagen die rendabel zijn, en springt de cv-ketel bij als het te koud is. Zo heeft u het beste van twee werelden. Wij zijn CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is op 1 april 2023 ingegaan.

ro_covrij_xl_rgb

Vloerverwarming

Een vloerverwarmingssysteem is een energiezuinig verwarmingssysteem. Het functioneert namelijk op een lage temperatuur, wat betekent dat de cv-ketel of warmtepomp minder hard hoeft te werken om het huis te verwarmen. Als een cv-ketel of warmtepomp een hogere temperatuur moet genereren, dan kost dat meer energie. Om die reden past lage temperatuurverwarming goed bij een warmtepompsysteem.

Vloerverwarming_montage_sh_305133056_web

Radiatoren

Radiatoren zijn in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Wij hebben een groot assortiment aan radiatoren voor de woon- of slaapkamer, maar ook voor de badkamer. Eventueel kunt u kiezen voor een lage temperatuur radiator. Deze worden vaak toegepast als er geen vloerverwarming geïnstalleerd kan worden. Dit type verwarming past ook weer goed bij een warmtepompsysteem.

Heeft u vragen over uw cv-ketel, het verwarmen van uw woning of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.