Gas, water en riolering

Loodgieter voor waterleiding, gasleiding en afvoer

Wij verzorgen als loodgieter al uw loodgieterswerk voor nieuwbouw en bij renovatie. We passen de waterleiding, gasleiding en riolering aan uw wensen aan. Dit doen wij voor particulieren en aannemers. Wij zorgen voor maatwerk bij alle installaties die wij ontwerpen en aanleggen.

Waterleiding

Voor het aanpassen en aanleggen van uw waterleidingnetwerk, werken wij uitsluitend met A-merken. Bent u uw badkamer aan het verbouwen, of wilt u uw wasmachine verplaatsen, dan kunnen we de nodige aanpassingen aan het waterleidingnetwerk voor u verzorgen.

Gasleiding

Voor het aanleggen of verplaatsen van uw gasleidingen werken wij uitsluitend met betrouwbare materialen, zodat de kans op lekkage minimaal is. Laat gasleidingen aanleggen door een professional. Wij hebben ervaring met het aanleggen van gasinstallaties en hiermee voorkomt u storingen en lekkages. Wilt u uw huidige gasleidingnetwerk laten inspecteren, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Riool

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw afvoer laten verplaatsen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook wanneer zich een lekkage voordoet, dan kunnen wij dit voor u oplossen. We lossen verstoppingen op in afvoeren en repareren de afvoer wanneer deze lekt.

Heeft u vragen over loodgieterswerk, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.