Elektra

Elektricien voor woningen

Onze elektriciens verzorgen elektra in woningbouw voor particulieren en aannemers, van ontwerp tot aanleg. Dit doe we voor nieuwbouw en ook in het geval van renovatie. Het is mogelijk om een compleet nieuwe installatie aan te leggen of een aanpassing te maken aan de bestaande installatie. We plaatsen bijvoorbeeld een extra groep met krachtstroom in de meterkast, verzorgen een uitbreiding aan het elektriciteitsnetwerk en bereiden de nieuwe keuken voor, zodat de stroompunten op de juiste plek zitten. Onze elektriciens denken met u mee en wij passen onze ervaring toe bij de installaties die wij ontwerpen. We leveren maatwerk, ongeacht de grootte van de opdracht.

Zegelrecht

Grotenhuis is een erkend installatiebedrijf en ingeschreven bij InstallQ. De netbeheerder heeft ons op deze basis ook zegelrecht verstrekt

Datanetwerken

Wij leggen betrouwbare datanetwerken aan. U kunt uit een bedraad netwerk kiezen, gedeeltelijk bedraad of een netwerk met WIFI. Laat een betrouwbaar en snel netwerk aanleggen door een professional. Dat voorkomt storingen en ergernissen.

Centrale antenne inrichting (CAI)

In veel huizen is nog een centrale antenne inrichting aanwezig. Door de komst van de digitale televisie is het belangrijk dat er voor de juiste materialen wordt gekozen, zodat het netwerk snel genoeg is om de signalen correct door te geven. We installeren CAI volgens de nieuwste richtlijnen, waardoor u een snelle verbinding heeft.

Elektra_Tang_web

Noodverlichting

Voor bedrijven installeren we noodverlichtingsinstallaties. Dit doen we met ledverlichting, zodat de installatie energiezuinig is en lang mee gaat. We controleren elk jaar de noodverlichting en elke 5 jaar vervangen we de batterijen, zodat uw noodverlichtingsinstallatie betrouwbaar blijft.

Domotica huisautomatisering

Wist u dat u uw huis comfortabeler kunt maken en energie kunt besparen met huisautomatisering of domotica? Met uw tablet of smartphone kunt u uw hele huis besturen. De verlichting aan of uit doen, de verwarming een graadje hoger zetten als u onderweg naar huis bent, of de zonwering laten zakken met uw smartphone. U kunt alle systemen, die met elkaar verbonden zijn, eenvoudig bedienen. De veiligheid in huis wordt aanzienlijk vergroot, doordat u op uw smartphone kunt zien wie er aanbelt, u kunt daarnaast met diegene op afstand communiceren en eventueel de deur met de smartphone openen. Wanneer u niet thuis bent, dan kunt u de lichten op verschillende tijden aan of juist uit laten gaan, om uw aanwezigheid te simuleren. Omdat er met domotica zo veel mogelijk is, is het aan te raden om een expert in te schakelen om u te adviseren. Domotica is ons dagelijks werk en wij kunnen u van het juiste advies voorzien.

Heeft u een elektricien nodig, vragen over elektra- en datanetwerken, of wilt u een aanpassing aan uw bestaande netwerk, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.